Προσφερόμενες Yπηρεσίες και Ανέσεις του Silver Bay

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, τηλεόραση, μπάνιο ή ντους, ψυγείο, και μπαλκόνι με θέα στον όμορφο Κόλπο της Γέρας, στους καταπράσινους κήπους, στους ελαιώνες, ή στην πισίνα.

Οι κλιματιζόμενοι κοινόχρηστοι χώροι, όπως υποδοχής, σαλόνι, εστιατόριο και μπαρ, είναι μεγάλης χωρητικότητας και προσφέρονται για συνεστιάσεις και διάφορες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, μέχρι και για 600 άτομα.

Ιδιαίτερα για συνέδρια υπάρχει αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων, πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για ένα πετυχημένο συνέδριο.

Ο περιβάλλον χώρος εκτάσεως 11 στρεμμάτων, διαθέτει καταπράσινους κήπους, με πλακόστρωτο.

Στην πισίνα με τους άνετους χώρους ηλιοθεραπείας, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας ή το ποτό σας. Καθώς προχωράτε μέσα στους κήπους, θα δείτε το πινγκ-πονγκ και το μίνι γκολφ.

Επίσης ένα γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ, και αίθουσα παιχνιδιών εντός του ξενοδοχείου.

Για τους μικρούς μας φίλους, μέσα στους κήπους υπάρχει παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένη για να ικανοποιήσει όλες τους τις απαιτήσεις για παιχνίδι.

Στο πολυτελές εστιατόριό μας μπορείτε να γευθείτε Ελληνική, και διεθνής κουζίνα, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα.

Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, πλάι στην πισίνα, και στο μπαρ, διοργανώνονται όμορφες καλοκαιρινές κοινωνικές εκδηλώσεις και Ελληνικές βραδιές.